«Όλοι έχουν ένα αγαπημένο κέικ, ζύμη, πουτίγκα ή πίτα από όταν ήταν παιδιά». Tom Tally
"Ως σεφ, ειδικά ζαχαροπλάστες, η δημιουργικότητά σας παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινή δουλειά." Ina Dorsey

Prodromos

Pies & Pastries

Το Prodromos Pies and Pastries, με έδρα τη Νέα Σμύρνη, είναι η συνέχεια του επί 50 χρόνια ζαχαροπλαστείου του παππού μας και 100 χρόνων παράδοσης, πάππου προς πάππου. Μισό αιώνα τώρα, λατρέψατε την αγνή ποιότητα και την πρωτοπορία του παππού μας, κάτι που εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας αγνά ελληνικά προϊόντα, στηρίζοντας την ελληνική αγορά και τα αγαθά του τόπου μας! Η καλή ποιότητα και η αγάπη για τη ζαχαροπλαστική είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και της ευχαρίστησής σας, το οποίο θα συνεχίσουμε με πίστη και αφοσίωση, για τις επόμενες γενιές.

Χειροποιητες Δημιουργιες

Οτιδήποτε βρίσκεται στις βιτρίνες μας είναι φτιαγμένο στο εργαστηριό μας από εμάς όπου με ζήλο για την ζαχαροπλαστική, καθημερινά δημιουργούμε παλίες και νέες συνταγές διατηρλωντας έτσι τη γεύση τη παράδοση καθώς και την υψηλή ποιότητα!

Αγνα & Φρεσκα Υλικα

Οι παρασκευές του εργαστηρίου μας αποτελούνται από πρώτες ύλες, υωηλής ποιότητας, στηρίζοντας την ελληνική αγορά καθώς και φρούτα ανάλογης εποχής!

Make your baking better tasting

Στόχος για εμάς είναι να παραδίδουμε γλυκά σύχρονα στις γεύσεις στη δομή και στις υφές, παραθέτοντας έτσι νέες ιδέες, με σκοπό να δοκιμάζετε κάθε φορά τη τελευταία λέξη της ζαχαροπλαστικής!